Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Prides – “Are You Ready”

prides_sept16

De schotten van Prides zijn terug met een nieuwe single nadat ze zich eind mei in “Rome” begaven. De band bracht in 2015 de debuutplaat “The Way Back Up” uit, een plaat dat boordevol indie pop diamanten zit. Sindsdien kwam de bands sporadisch met een single op de proppen. Voor nieuw werk van Prides zijn wij altijd klaar, maar het is toch leuk dat ze op “Are You Ready” die vraag stellen.

Het duo begint met een aanstekelijke gitaar om het nummer op gang te laten komen. Van bij de eerste beat nestelt het nummer zich rond jouw hart om het tot de laatste noot niet meer los te laten. Niet veel later komt de stem van Stewart Brock er als een krakend geheel in, hij klinkt emotioneel maar tegelijk hoopvol. De single bouwt op naar een groots refrein waarin de gitaar en drums als een volwaardig geheel samenkomen en een soort wondermooie donderstorm ontstaat. Denk aan The 1975, Passion Pit of Two Door Cinema Club, gepassioneerde pop boordevol vertedering. Volgens de band zelf is dit de richting naar waar ze in de toekomst willen uitgaan, wij kunnen dat alleen maar aanmoedigen!

Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

3003 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cautious Clay – “Wildfire”

Cautious Clay, ook wel bekend als Joshua Karpeh, is een Amerikaanse singer-songwriter die in verschillende genres experimenteert, zoals hiphop, rhythm-and-blues en indiepop….
AlbumsRecensies

dodie – Build a Problem (★★½): Gebrek aan lef resulteert in een mengelmoesje

Na haar ep Human uit 2019 brengt dodie vandaag haar eerste echte album uit: Build a Problem. Met een ruim halfuur aan…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single No Rome, The 1975 & Charli XCX - "Spinning"

Dat er al lang wordt gesproken over een eventuele samenwerking tussen The 1975 en Charli XCX, is geen publiek geheim meer. Vandaag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.