Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Goodwood Atoms – “Dreaming About”

Goodwood Atoms komt uit Vancouver, de stad in Canada en maakt synth pop met een vrolijk sausje. Het viertal bestaat uit Francis Hooper (zang/synths), Joey Pooley (zang/bass/synths), Dawson Verboven (elektrische guitar) en Justin Banmann (drums/keys). Inspiratie voor hun muziek halen ze bij groepen als Broken Social Scene, Porches en Youth Lagoon. Gooi daar gerust nog wat Tame Impala, The Maccabees en Local Natives bij en je krijgt het gerechtje wat Goodwood Atoms zo lekker maakt.

De nieuwste single bouwt eigenlijk voortdurend op met een eenzaam begin waarna op het gemak alle instrumenten er bij komen. Etherische klanken met een aanstekelijke melodie en een sterke climax. Wanneer de gitaar er dan nog eens bijkomt, krijgen we een lekker nummertje dat zowel gitaar als synths samenbrengt. Het gaat heel snel vooruit en voor je het weet zit “Dreaming About” er op. Dansbare beats, catchy grooves en een hoge stem, meer heeft de band niet nodig om een aanstekelijk nummer klaar te maken. De atomen van Goodwood Atoms vallen perfect samen om hier een slim indie rock nummer van te maken.

Facebook / Site / Twitter

13 september 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief