Nieuwe singles, Oude Bekenden

Debuutsingle Summer Moon – “With You Tonight”

Summer Moon

De zijprojecten van The Strokes zijn dezer dagen erg actief. Een week geleden bracht gitarist Nick Valensi zijn debuut met CRX en nu is het de beurt aan bassist Nikolai Fraiture. De man maakte eind 2014 al bekend dat zijn soloproject onder de naam Summer Moon zou opereren maar bracht nog nooit echt iets uit. Toen bestond de groep uit The Like’s Tennessee Thomas, Au Revoir Simone’s Erika Spring en Lewis Lazar. Nu komt de band dus met zijn eerste solosingle “With You Tonight”.

De inhoud van de groep is ook helemaal omgegooid. Naast Nikolai Fraiture krijgen we nu Jane’s Addiction’s Stephen Perkins op de drum, Uh Huh Her’s Camila Grey aan de synths en the Airborne Toxic Event’s Noah Harmon op gitaar. De nieuwe line-up is zowaar nog indrukwekkender. De song op zich is een vrolijk indie pop nummertje met enkele opgewekte gitaren, een catchy deuntje en aangenaam geklap. De stem van Camila Grey verzorgt een leuk extraatje net als de typerende gitaar van Harmon, het brengt dit nummer naar zijn hoogtepunt. Denk wat aan The Strokes op hun laatste plaat. Een leuk zijproject, zo hebben we ze graag.

Facebook / Instagram / Site

12 september 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief