Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaws – “Right In Front Of Me”

JAWS_Morgan_Tedd

Iets minder dan een jaar geleden hoorden we voor het laatst een single van Jaws. “What We Haven’t Got Yet” was losstaand van alles en een fijne single om een jaar mee te vullen. Nu kondigt de band ook eindelijk een opvolger aan van het debuut Be Slowly uit 2014. Simplicity komt uit op 4 november en naast “What We Haven’t Got Yet” zal daar ook “Right In Front Of Me” op te horen zijn.

Net zoals de eerste single gaat Jaws duidelijk wat steviger te werk op die nieuwe plaat. De invloeden van dreampop bands als DIIV of The Horrors zijn duidelijk hoorbaar net zoals wat shoegaze a la My Bloody Valentine. Een zwoele bas vormt de body voor dit aanstekelijke nummer gedrenkt in een wazig geluid. Repetitieve gitaren maken de sfeer op deze lekkere song. Met een fantastische outro die wat paniek in zich heeft, sluit de band af. Jaws vernieuwt en wordt alleen maar dromeriger.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

3170 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marissa Paternoster - "White Dove"

Marissa Paternoster is de frontvrouw van de rockband Screaming Females, heeft een soloproject onder de naam Noun en is daarnaast nog kunstenares….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Land of Talk - "Moment Feed"

Land of Talk is een Canadees project rond songschrijver Elizabeth Powell dat in 2006 het levenslicht zag. Het laatste album Indistinct Conversations…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Saveus - "Church Full of Bad Men" & "Bloodmoney"

Saveus geldt als een van de grootste talenten in de Deense muziekscene. Martin Hedegaard won op zijn vijftiende de eerste editie van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.