Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jaws – “Right In Front Of Me”

JAWS_Morgan_Tedd

Iets minder dan een jaar geleden hoorden we voor het laatst een single van Jaws. “What We Haven’t Got Yet” was losstaand van alles en een fijne single om een jaar mee te vullen. Nu kondigt de band ook eindelijk een opvolger aan van het debuut Be Slowly uit 2014. Simplicity komt uit op 4 november en naast “What We Haven’t Got Yet” zal daar ook “Right In Front Of Me” op te horen zijn.

Net zoals de eerste single gaat Jaws duidelijk wat steviger te werk op die nieuwe plaat. De invloeden van dreampop bands als DIIV of The Horrors zijn duidelijk hoorbaar net zoals wat shoegaze a la My Bloody Valentine. Een zwoele bas vormt de body voor dit aanstekelijke nummer gedrenkt in een wazig geluid. Repetitieve gitaren maken de sfeer op deze lekkere song. Met een fantastische outro die wat paniek in zich heeft, sluit de band af. Jaws vernieuwt en wordt alleen maar dromeriger.

Site / Facebook / Twitter / Instagram

3409 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Full Flower Moon Band - "Hurt Nobody"

Met “Hurt Nobody” bouwt Full Flower Moon Band verder op de sound die ze de laatste jaren zorgvuldig hebben opgebouwd. De Australische…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alter Bridge - "Silver Tongue"

Rockster Myles Kennedy lijkt van geen ophouden te weten. Begin dit jaar verleende hij zijn stem aan het vierde studioalbum van Slash….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bush - "More Than Machines"

Een goede maand geleden stonden de mannen van Bush op de Mandora Stage van Rock am Ring. Door stemproblemen van Gavin Rossdale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.