Nieuwe singles

Nieuwe single Everything Everything – “I Believe It Now”

Nieuwe singles

Nieuwe single Everything Everything – “I Believe It Now”

Everything Everything

Everything Everything bracht vorig jaar het fantastische Get To Heaven uit. De band tourde uitbundig en is nu toegekomen aan de periode waarin ze onderduiken voor een nieuwe plaat. De groep laat dit de fans op een heel speciale manier weten, met een nieuwe single die op geen enkele plaat te vinden is. Liefhebbers van voetbal op de Britse tv konden het zelf al horen, het is de soundtrack van BT Sport’s Premiere League show. Na de voetballiefhebbers geven ze het nu aan iedereen iedereen.

De song kan perfect als bonus track op Get To Heaven geraken. Het begint met dromerige synths die een soort euforie weergeven. Niet veel later komt daar een scherpe drum bij die het tempo van dit nummer bepaalt. De kenmerkende stem van Jonathan Higgs maakt het plaatje compleet. Alweer heeft Everything Everything een catchy refrein weten te maken, wat straf is voor zo’n relatief onbekende band. Het is de perfecte pop song maar dan voor indie lovers. Denk aan TV On The Radio of Phoenix. De vrolijke gitaren die het nummer wat extra energie geven, maken dit een uitzonderlijk nummer. Als Everything Everything met zo’n sterk nummer de studio in duikt, geloven wij dat het niet anders dan een fantastische vierde plaat moet worden.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

3692 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Wodan Boys – “Power”

Het zou clichématig zijn om alweer over dat magische Haagse duinwater te beginnen, maar dat is natuurlijk niet zonder reden. Er komt…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Waltzburg – “Decisions”

Bijna vijf jaar na de release van debuutalbum Cut The Wire kwam Waltzburg in april niet alleen met een nieuwe single, maar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single almost monday - "can't slow down"

Ondanks hun bijna miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify, blijft almost monday in België toch veelal onder de radar. Het Amerikaanse indiepoptrio uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.