Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bastille – “Send Them Off!”

Bastille

Bastille brengt volgende week al zijn nieuwe plaat Wild World uit. We konden eerder al luisteren naar Good Grief en Fake It. Nu komt de band met een laatste voorsmaakje vooraleer ze de plaat naar buiten brengen. Unaniem zijn we het er over eens dat dit het beste nummer is dat de band al gelost heeft van die nieuwe plaat. Negen september kan je alles beluisteren, nog even wachten dus.

“Send Them Off!” begint met een zwoele bastoon die een sexy intro is op dit bombastisch nummer. Niet veel later lijkt het alsof een volledige blazerssectie het nummer leven inblaast. Met de drums er nog eens bij, krijgen we een opgewekt en vrolijk gevoel. Wanneer Dan Smith zingt met zijn uitzonderlijke stem, keert de rust wat terug. Het is pas bij het refrein dat alles weer samenkomt en de uitbarsting compleet is.     Bastille brengt met “Send Them Off!” een zwoel maar feestelijk nummer.

Zie jezelf door de straat lopen boordevol confetti, ballonnen en kleuren, deze uitgelaten sfeer doet Bastille weerklinken. Wild World wordt een feestplaat maar dan op leuke popdeuntjes.

Site / Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube / Instagram

31 augustus 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief