Nieuwe singles

Nieuwe remix M.I.A. – “Bird Song (Diplo Remix)”

M.I.A. maakte vandaag de tracklist van haar nieuwe album A.I.M bekend. De Sri Lankaans-Britse singer-songwriter en rapper heeft enkele opmerkelijke namen op dat lijstje staan.

Om te beginnen: ex-vriend Diplo. Zijn remix van ‘Bird Song’ raakt met vertraging alsnog op de plaat, na een lastig onderonsje met platenlabel Interscope. Een alternatieve remixversie van ‘Bird Song’ kregen we een week geleden al van Blaqstarr. Diplo maakt het M.I.A.-mengsel vol doldwaze lyrics nog speelser met zijn typische, elektronische dancestijl. Geen radiohit, maar de kazoo maakt het wel speciaal.

Ook Zayn Malik verschijnt op de tracklist met collaboratie ‘Freedun’. De singles ‘Borders’ en ‘Go Off’ kregen we al te horen, waarvan de laatste geproduceerd door Skrillex en Blaqstarr. A.I.M. is de vijfde en voorlopig laatste plaat, M.I.A. wil zich vanaf nu focussen op andere zaken.

A.I.M. komt uit op 9 september.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sonder & Jorja Smith - "Nobody But You"

Het was ruime tijd stil rond Sonder, ofwel Brent Faiyah en producersduo Atu en Dpat, maar de laatste tijd krijgen we steeds…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tommy Cash - "ZUCCENBERG" (feat. $uicideboy$ & Diplo)

Een genre vastplakken op Tommy Cash is net zoals appelen met peren vergelijken, dat gaat gewoon niet. Elk nummer dat Tommy Cash…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Maine - "Sticky"

The Maine is zo’n band die om de één à twee jaar een nieuw album uitbrengt, en ons keer op keer verbaast…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.