Nieuwe singles

Nieuwe remix M.I.A. – “Bird Song (Diplo Remix)”

M.I.A. maakte vandaag de tracklist van haar nieuwe album A.I.M bekend. De Sri Lankaans-Britse singer-songwriter en rapper heeft enkele opmerkelijke namen op dat lijstje staan.

Om te beginnen: ex-vriend Diplo. Zijn remix van ‘Bird Song’ raakt met vertraging alsnog op de plaat, na een lastig onderonsje met platenlabel Interscope. Een alternatieve remixversie van ‘Bird Song’ kregen we een week geleden al van Blaqstarr. Diplo maakt het M.I.A.-mengsel vol doldwaze lyrics nog speelser met zijn typische, elektronische dancestijl. Geen radiohit, maar de kazoo maakt het wel speciaal.

Ook Zayn Malik verschijnt op de tracklist met collaboratie ‘Freedun’. De singles ‘Borders’ en ‘Go Off’ kregen we al te horen, waarvan de laatste geproduceerd door Skrillex en Blaqstarr. A.I.M. is de vijfde en voorlopig laatste plaat, M.I.A. wil zich vanaf nu focussen op andere zaken.

A.I.M. komt uit op 9 september.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle BRINES - "Fuss"

Corona mocht dan een hele tijd roet in het eten strooien, tegen de opmars van nieuwe bands had ze geen weer. Zo…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Hot Chip - "Eleanor"

Nadat hun eerste voorproefje in de vorm van “Down” ons deed watertanden naar meer, is het tijd voor een nieuwe single uit…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JELISA - "Perspective"

JELISA is een echte duizendpoot. De Nederlandse was eerst actrice en danseres, maar nu combineert ze modellenwerk met een muzikale carrière. Als Amsterdamse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.