Nieuwe singles

Nieuwe remix M.I.A. – “Bird Song (Diplo Remix)”

View this post on Instagram

#MIA #AIM – TRACKLIST – pre order coming today

A post shared by MIA (@miamatangi) on

M.I.A. maakte vandaag de tracklist van haar nieuwe album A.I.M bekend. De Sri Lankaans-Britse singer-songwriter en rapper heeft enkele opmerkelijke namen op dat lijstje staan.

Om te beginnen: ex-vriend Diplo. Zijn remix van ‘Bird Song’ raakt met vertraging alsnog op de plaat, na een lastig onderonsje met platenlabel Interscope. Een alternatieve remixversie van ‘Bird Song’ kregen we een week geleden al van Blaqstarr. Diplo maakt het M.I.A.-mengsel vol doldwaze lyrics nog speelser met zijn typische, elektronische dancestijl. Geen radiohit, maar de kazoo maakt het wel speciaal.

Ook Zayn Malik verschijnt op de tracklist met collaboratie ‘Freedun’. De singles ‘Borders’ en ‘Go Off’ kregen we al te horen, waarvan de laatste geproduceerd door Skrillex en Blaqstarr. A.I.M. is de vijfde en voorlopig laatste plaat, M.I.A. wil zich vanaf nu focussen op andere zaken.

A.I.M. komt uit op 9 september.

18 augustus 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief