Live, Recensies

Baarden vol liefde op Rock Werchter met Bear’s Den

Bears Den

Intimiteit in een bomvolle tent. Vrolijke banjo, teksten vol liefde. Meezingers die nog niet iedereen kent, de doorbraak kwam er nog niet. Onterecht, daarom hier: Bear’s Den en hun optreden op Rock Werchter in de Barn op 4 juli 2016.

“Waar is dat Bear Den?” stond er op een bordje van De Morgen te lezen. Bier was er niet, maar dit optreden smaakte beter dan een pintje. Veel harige mannen op het podium, drie van hen op de kin, een vierde in een knotje. Beard Den zou ook goed gepast hebben.

Bears-Den-1920x1080

Ruig uiterlijk, klein hartje. “I’m so scared of losing you and I don’t know what I can do about it”, Agape kwam als laatste aan bod en werd luidkeels meegezongen. “I’m going to give all my love to youuu”, klonk het in Isaac. Melig op het eerste zicht, niet wanneer zanger Andrew Davie het zingt. De banjo maakte het publiek instant vrolijk en al snel stond de Barn vol, ondanks het vroege uur.

Het nieuwe album van deze London guys, Red Earth and Pouring Rain, komt deze maand nog uit. Wij gaan alvast zeker luisteren!

Facebook / Twitter

6 juli 2016

About Author

Stien Verdick


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief