Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single James Vincent McMorrow – “Rising Water”

jamesvincentmcmorrow

James Vincent McMorrow slaat een nieuwe richting in, zoveel is duidelijk. Op zijn eerste twee platen maakte hij gevoelige indiefolk met subtiele elektronische invloeden.  Nu laat hij die elektronische muziek nog meer spreken met extra R&B invloeden. Vorige maand werkte hij samen met Kygo en toen zagen wij de bui al hangen. Nu is het ook officieel zo, James Vincent McMorrow focust zich op popmuziek. Qua producing heeft hij niet de minste aangeworven. Nineteen85 werkte ook samen met Drake op zijn “One Dance” en “Hotline Bling”.

Voor James Vincent McMorrow heeft hij dezelfde chemie toegepast al is het lang niet zo slecht als Drake. “Rising Water” heeft een sexy baslijn die zich doorheen het volledige nummer walst. De hoge stem van McMorrow samen met de retro-synths zorgen er daarnaast voor dat er een volledig nieuw aspect ontstaat in het oeuvre van James Vincent McMorrow. Ons doet het wat denken aan Miike Snow die met Bon Iver zou samenwerken op een R&B nummer. Zwoel is het wel, maar de charme die hem uniek maakt, verdwijnt wat. Op 2 september komt zijn volledige nieuwe plaat “We Move” uit.

Site / Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube

 

5 juli 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief