Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Vincent McMorrow – “Rising Water”

jamesvincentmcmorrow

James Vincent McMorrow slaat een nieuwe richting in, zoveel is duidelijk. Op zijn eerste twee platen maakte hij gevoelige indiefolk met subtiele elektronische invloeden.  Nu laat hij die elektronische muziek nog meer spreken met extra R&B invloeden. Vorige maand werkte hij samen met Kygo en toen zagen wij de bui al hangen. Nu is het ook officieel zo, James Vincent McMorrow focust zich op popmuziek. Qua producing heeft hij niet de minste aangeworven. Nineteen85 werkte ook samen met Drake op zijn “One Dance” en “Hotline Bling”.

Voor James Vincent McMorrow heeft hij dezelfde chemie toegepast al is het lang niet zo slecht als Drake. “Rising Water” heeft een sexy baslijn die zich doorheen het volledige nummer walst. De hoge stem van McMorrow samen met de retro-synths zorgen er daarnaast voor dat er een volledig nieuw aspect ontstaat in het oeuvre van James Vincent McMorrow. Ons doet het wat denken aan Miike Snow die met Bon Iver zou samenwerken op een R&B nummer. Zwoel is het wel, maar de charme die hem uniek maakt, verdwijnt wat. Op 2 september komt zijn volledige nieuwe plaat “We Move” uit.

Site / Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube

 

2968 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Clara Luciani - "Le reste"

Over de taalgrens heen is Clara Luciani al lang geen nobele onbekende meer, maar hier lijkt een doorbraak nog even op zich…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sonder & Jorja Smith - "Nobody But You"

Het was ruime tijd stil rond Sonder, ofwel Brent Faiyah en producersduo Atu en Dpat, maar de laatste tijd krijgen we steeds…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.