Nieuwe singles

Nieuwe single Local Natives – “Villainy”

13391470_10154091400841278_6203228411591185013_o

Na drie jaar stilte komt Local Natives eindelijk weer boven water. Enkele weken geleden was er al de eerste single Past Lives. Nu lost de band uit Californië een tweede voorproefje uit het nieuwe album Sunlit Youth, dat op 9 september uitkomt. De singles betekenen alvast geen drastische koerswijziging: zonnige synths, harmonische samenzang en melancholische lyrics. De Afrikaans invloeden van hun debuut Gorilla Manor hebben ondertussen plaats gemaakt voor een veel breder geluid, al blijven de nieuwe nummers ook uiterst dansbaar.

Local Natives speelt op 19 augustus op Pukkelpop en kondigde een tour aan die ook halt houdt in het Koninklijk Circus op 12 november. Als leuk extraatje voor de fans krijg je bij aankoop van een ticket via hun officiële website een downloadcode voor het album. Dat aanbod is voorlopig enkel geldig voor shows in Amerika, maar hopelijk laten ze hun Europeese fans niet in de kou zitten. Hoe dan ook, Local Natives is live een enorme aanrader en met een nieuw album onder de arm wordt het nog zoveel interessanter.

Site / Facebook / Twitter / YouTube

 

 

7 juni 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single Local Natives – “Villainy””

  1. Sam Cappaert schreef:

    Local Natives moet je sowieso live eens gezien hebben, kippenvel gegarandeerd! Een zwaar onderschatte band met twee ongelooflijke male-voices. Anderzijds niet te hard roepen of ze worden té populair? In alle geval kwaliteit van de bovenste plank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief