Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Thee Oh Sees – “Plastic Plant”

The-Oh-Sees-A-Weird-Exits-compressed

Een garageband is geen garageband als het niet ieder jaar meerdere albums uitbrengt. Op 1 juli komt de liveplaat van Thee Oh Sees uit en een maand later komen ze met een opvolger van Mutilator Defeated At Last. Op 12 augustus komt A Weird Exits uit. Het album is het eerste met nieuwe drummers Ryan Moutinho en Dan Rincon en bassist Tim Hellman. Jon Dwyer blijft de frontman! Naast de aankondiging van een nieuwe plaat, geeft Thee Oh Sees ook een nieuwe single weg. “Plastic Plant” heeft zoals alle andere Thee Oh Sees-tracks gierende gitaren die van seconde één binnenkomen. Na enkele gezangen volgt in het midden een lekkere solo met de hoge gitaarnoten als uitsmijter. Het nummer bouwt op naar een climax met de drums die erg dreigend blijven doorheen het volledige nummer. Met een extra drummer krijgen Thee Oh Sees meer kracht en dat maakt hen enkel NOG cooler!

Facebook / Twitter

31 mei 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief