Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Parks, Squares and Alleys – “Parasites”

zWS2DKhKZ-E

Het is alsof hij hoorde dat wij in hem geloofden. Nog geen week geleden schreven we een eerste post over de tot dan toe nog ongekende Parks, Squares and  Alleys. En net gisteren besloot de bescheiden Rus, na enige tijd, de debuut single ‘Parasites’ van zijn derde plaat uit te brengen. Omdat we ontdekkingen graag nauw in de gaten houden, vandaag dus opnieuw een artikel over de Russische Parks, Squares and Alleys.

‘Parasites’ is de eerste release van zijn aankomend album ‘Cold Blood Magic’. Een aangenaam, ontspannen nummer dat de ideale wagenmuziek vormt tijdens een zomerse roadtrip. In ‘Parasites’ lijkt de Rus wat afgestapt te zijn van de psychedelisch, spacy elektronica dat op de vorige plaat ‘Against Illusions and Reality’ duidelijk aanwezig was. Gitaren en drum krijgen in dit nieuwe nummer een prominentere rol, al is er nog steeds een hint naar vorig materiaal met de glinsterende tunes doorheen de song.

In ‘Parasites’ klinkt Parks, Squares and Alleys zowaar nog volwassener en weet hij zichzelf opnieuw te overtreffen. Misschien bezorgt dit derde album hem eindelijk de doorbraak die hij volgens ons meer dan verdient. Wij zijn alvast benieuwd naar wat de rest van ‘Cold Blood Magic’ zal brengen.

20 mei 2016

About Author

Elice Spillebeen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief