Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Liv Dawson

liv

Liv Dawson is zeventien jaar jong en komt uit de grote stad Londen. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze een erg volwassen stem. “Tapestry”, de debuutsingle kon dan ook evengoed door iemand van tien jaar ouder gemaakt zijn.  De emotionele diepte en overtuiging die in haar nummers kruipt, kan van een dame boordevol levenservaring komen. De liefdevolle boodschap van in haar nummer vergezelt ze met sappige synths, soulvolle gitaren en een elektronisch percussie-instrument. Na dit te horen lijkt het alsof de dame aan het begin staat van een magische, gigantische carrière van liefdevolle popsongs met een gevoelige touch. Op zo’n jonge leeftijd al zo’n fantastische R&B track maken, het getuigt van talent. Uitkijken dus naar de mooie toekomst van Liv. Denk bij Liv Dawson aan Beyoncé, Aaliyah en Rihanna maar dan zonder de overbodige beats en commerciële saus. Neem je geliefde eens dicht bij jou en placeer een romantisch danske!

Facebook / Twitter / Instagram

19 mei 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief