Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle DYAN – “St. James”

 

dyan-stjames

DyanDe nieuwe band DYAN bestaat uit Alexis Marsh, Samuel Jones, en Daniel Dorff Jr. Zangeres Marsh groeide op in de wijk St. James van Winnipeg, USA. Inderdaad: de wijk uit de titel van hun debuut. Het uitgestrekte landschap aldaar vormde de inspiratie voor het nummer. Het klinkt inderdaad heel ruimtelijk, en past bij het thema van horizon als metafoor voor (de weg naar) de toekomst.

De song is duidelijk met zorg gemaakt, en er klinkt echt liefde voor hun nummer door. Elk instrument is op zijn plek en krijgt de aandacht. Het eenvoudige drumritme en een melancholische synthesizermelodie vormen de basis. De gitaren die wat later in het nummer verschijnen overheersen even met hun licht-psychedelische klanken. Het breekt even het dromerige geluid, maar dat past wonderwel, alsof er iets in het verhaal van de zangeres gebeurt. Zij zingt met een delicate stem over het accepteren van mislukking en een nieuwe toekomst bepalen. Het is een wondermooi geheel dat alle aandacht verdient.

DYAN’s debuut album “Looking For Knives” komt uit op 29 juli.

Website / Facebook / Twitter / Instagram

 

18 mei 2016

About Author

marckeijzers


ONE COMMENT ON THIS POST To “Debuutsingle DYAN – “St. James””

  1. Pingback: Debuutsingle DYAN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief