Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Faces On TV

Faces On Tv

Het is stralend weer en dat is ook de mannen van Faces on TV, een project van Gentenaar Jasper Maekelberg, niet ontgaan. ‘Travelling Blind’ is een frisse zomersingle en tevens ook de titeltrack van hun opkomende debuut-EP, die we deze maand nog mogen verwachten. In 2014 wisten ze het tot in de finale van De Nieuwe Lichting te schoppen. Dat ze die plaats waard zijn, bewijzen ze nu met een aanstekelijke nieuwe single. Het trip pop nummer begint ingetogen en explodeert dan in een catchy refrein badend in een psychedelische sfeer, zoals we dat ook kennen bij Tame Impala.  De synths zweven op een groovy baslijn, die rechtsreeks uit een nummer van Balthazar lijkt te komen. De band stond dan ook niet toevallig meermaals in hun voorprogramma. Een nummer dat we deze zomer – voor sommigen tot vervelens toe –  op de radio zullen horen, zoveel is zeker. Check zeker het interview dat we eind vorig jaar deden met de frontman.

Facebook / Instagram / Soundcloud / Twitter / Website

9 mei 2016

About Author

Charlotte Heyvaert


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief