Nieuwe singles

Debuutsingle Sam Fischer – “Lean”

De naam ‘Sam Fischer’ zegt u waarschijnlijk weinig. Daarom probeerden wij uit te vissen waar deze prille artiest al die tijd heeft uitgehangen. Fischer sloeg de laatste jaren enkele mooie samenwerkingen aan de haak. Zo vergezelde hij indiepopduo HOLYCHILD op tour. Hij werkte ook mee aan enkele Rihanna-nummers. Maar de singer-songwriter gaat nu aan de slag met eigen materiaal. ‘Lean’ is een eerste kennismaking met Fischer’s unieke popinstict. Zijn vocals doen misschien wel denken aan Sam Smith, lyrisch pakt hij het anders aan. Geen melige meezingers, maar een sensueel debuut, aangesterkt met synth, drums en elektrische gitaar. Zo’n zwoele EP komt vanzelfsprekend uit in de zomer.

Facebook | TwitterInstagram | YouTube

 

4 mei 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief