Nieuwe singles

Nieuwe single Liyv

Liyv is het spiksplinternieuwe dreampopduo uit Seattle. Elke maand zwieren ze een nieuwe single op het internet. Dit keer is het harmonieuze ‘Splintered Arms’ in de aanbieding. In dit koude weer is er geen beter nummer om het warm van te krijgen. Ook ‘Heat’ van vorige maand was een sprankelend stukje dreampop. De maandelijkse singles maken deel uit van hun – hoe kan het ook anders – ‘One Song A Month’-project. Opnieuw een maandje wachten dus, maar gelukkig hebben we al wat materiaal om bij weg te dromen.

Facebook | Twitter | Site | Instagram

27 april 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief