Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Psychic Heat

psychic heatPsychich Heat is volop bezig met de debuutplaat “Sunshower” dat op 26 mei verschijnt. “Elixir” is de tweede single uit dat album van het gezelschap uit Kansas, VS. De band werd opgericht door Evan Herd en Tanner Spreer en met twee andere bandleden is het kwartet compleet. Hun muziekstijl omschrijven zij zelf als ‘ADHD Fuzz Rock’.

Nu zijn wij bekend met vele stijlen, maar deze is toch echt nieuw voor ons. In “Elixir” horen we dan ook zowel sixties- als nineties-invloeden. Kunt u nog andere decennia ontdekken, geef dat dan gerust door. Lekker klinkt het in ieder geval allemaal wel! Denk aan psychedelische riffjes en lekkere basslijntjes. Denk aan het gekende recept van Ty Segall, Thee Oh Sees of King Tuff. Enfin, luister zelf maar.

Website Facebook / Twitter

 

26 april 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief