Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Temper Trap

Temper Trap

De Aussies van The Temper Trap braken vooral veel potten met hun hit “Sweet Disposition”. Dat nummer dateert alweer uit 2009. De vorige plaat van de groep uit Melbourne is alweer geleden van 2012. Vier jaar hebben we moeten wachten op  nieuwe muziek maar vandaag is het zo ver. “Fall Together” is de eerste single van de nieuwe plaat “Thick As Thieves” dat op 10 juni verschijnt. Het nummer smelt de hoge stem van zanger Dougy Mandagi samen met het typische indiepop geluid van de groep. Het klinkt meer zoals hun vorige plaat, opgewekt en erg vrolijk. The Temper Trap maakt iedereen gelukkig. Denk bij “Fall Together” aan een mix tussen Two Door Cinema Club en Passion Pit. Een vrolijk voorsmaakje voor een nieuwe plaat. The Temper Trap staat deze zomer op Pukkelpop.

Facebook / Twitter / Instagram / Site

11 april 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief