Nieuwe singles

Nieuwe single the John Steel Singers

Nieuwe singles

Nieuwe single the John Steel Singers

john steel singersJohn Steel zal bij de oudere lezer een belletje doen rinkelen als de drummer van The Animals. De sixties band scoorde een grote hit met “House of the Rising Sun”. De leden van de John Steel Singers waren toen nog niet eens geboren (en hun vaders waren nog jonkies). Toch besloten ze hun band te vernoemen naar de legendarische drummer. Het gezelschap van Down Under bestaat al sinds 2007 en heeft sindsdien 2 studio-albums uitgebracht. Met “Overpass” scoorden ze in 2010 een hoge notering in de jaarlijst van Triple J.

Met “Can You Feel the Future” zijn ze nu weer terug. Tracks die 8:02 duren zijn in deze tijden zeldzaam. Maar the John Steel Singers bakken dan ook een grote taart met vele ingrediënten. Blues, jazz, funk en vrolijke indiepop zijn allemaal aanwezig in deze lekkernij. Hoewel de herfst in het thuisland is aangebroken, is dit een ideaal lenteliedje voor hier in de Lage Landen!

Website / Facebook / Twitter / Soundcloud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.