Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sløtface

Slotface

Sløtface stond tot voor kort bekend als Slutface. Doordat die naam nogal choquerend was voor sommige mensen, besloten de Noren om hun roots in de naam te steken. Sløtface klinkt nog steeds hetzelfde maar ziet er gewoon anders uit en hiermee wil de band het internet een hak zetten. Bon, de sound van de Noren wordt er alvast niet rustiger om. “Sponge State” is een reactie op de apathie en het gebrek van actie in deze generatie. Het gaat over het feit dat deze wereld niet beter kan worden door enkel op Facebook of Twitter dingen te delen. Sociale media is een sterke tool voor sociale verandering maar echte verandering kan er pas komen wanneer iedereen een actieve deelnemer is. Nu we dat weten, kunnen over gaan tot de essentie: het nummer. Dat gaat zeer snedig en strak vooruit en doet denken aan een mix tussen Paramore en White Lung. Strak nummer waarbij eens lekker gesprongen kan worden maar er valt ook bij mee te zingen. Leuke punk met een poprandje. Sløtface komt op 27 mei met de debuut-EP.

Facebook / Twitter / YouTube

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gee Tee - "I Hate Driving In The City"

Weinig punk klinkt zo goed als Australische punk en weinig Australische punk klinkt zo goed als die van Gee Tee. Het project…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Avril Lavigne - "Mercury In Retrograde" & "Pity Party"

Amper zeventien lentes jong was de Canadees-Franse Avril Lavigne toen ze in 2002 doorbrak met monsterhits als “Complicated” en “Sk8er Boi”. Tijdloze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mystic Peach - "Death of Me"

De naam Mystic Peach doet misschien een lief bandje met dromerige muziek vermoeden, maar niets is minder waar. Het trio uit Southampton…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.