Nieuwe singles

Nieuwe single ROCKY

ROCKY-1024x1024

ROCKY is een band met leden uit Lille en Parijs. De drie heren en een dame maken popnummers die hun wortels hebben in dance, soul en reggae. Met hun eerste EP uit 2013 laten ze duidelijk horen wat hun inspiraties zijn. De single “Chase The Cool” is een heerlijke slow dance track gebaseerd op reggae, maar ook met electro invloeden. De track “Just Away” klinkt eigenlijk gewoon als een fijne vocale house plaat van eind jaren ’80.

Hun nieuwe single “Apologize” borduurt voort op het house geluid. Heel knap balanceren ze met deze track tussen dance en pop. Het doet denken aan bijvoorbeeld Hercules & Love Affair, een band die daar ook telkens weer in slaagt. Ook komt het duo Sneaky (voorheen Sneaky Sound System) in gedachten. Dat komt mede door de geweldige vocalen van zangeres Ines Kokou. Het geheel is een mellow, maar toch euforische popsong die op de radio maar bovenal op de dansvloer goed zal scoren!

Website | Facebook | Twitter | YouTube | Instagram

 

29 maart 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief