Nieuwe singles

Nieuwe single Music Band

music bandSoms zijn er van die foto’s van nieuwe bands, waarvan je er blind (of doof) op kunt vertrouwen dat de muziek wel in orde moet zijn. Dit was voor ons het geval bij Music Band. Hoewel er in het verleden bands waren als ‘The Band’ en ‘The Music’, is er in 2016 schijnbaar nog niemand op het lumineuze idee gekomen om zichzelf ‘Music Band’ te noemen. Aan dit jonge drietal uit Nashville dus de eer! Hoewel de stad bekend staat om countrygrootheden als Dolly Parton en Hank Williams, is het ook de bakermat van o.a. Jack White en Kings Of Leon.

“Fortune Guns” is de nieuwste single van het vrolijke trio. Met hun houtbakkersblouses en relaxte hipster-uitstraling is de vergelijking met de stadsgenoten van Kings Of Leon (in hun ongepolijste begindagen) snel gemaakt. Deze boys staan tegenwoordig wereldwijd in de stadions, maar begonnen in obscure bars in hun hometown. Waarschijnlijk dezelfde bars waar Music Band momenteel staat te spelen.

Met “Fortune Guns” doen ze echter een serieuze gooi om de volgende ontdekking uit deze muzikale stad te worden. Het nummer valt samen te vatten als een vrolijke mix van punk en garage. Enfin, luister zelf maar!

Website / Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cocaine Piss - "Cool Party"

Nog geen maand na de release van “Bad Kid” is het Luikse Cocaine Piss-geweld weer alomtegenwoordig, noisy en disruptief met hun nieuwste…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Kings of Leon naar Lokerse Feesten 2022

De line-up van Lokerse Feesten bevatte tot vandaag nog maar één naam nadat Lionel Richie zijn tour enkele weken terug afgelaste. Met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Disorientations - "Watching You Go"

Al een drie jaar horen we de postpunk van Disorientations weergalmen in de donkere straten van Antwerpen. De band ontstond als therapeutische…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.