Nieuwe singles

Nieuwe single Music Band

music bandSoms zijn er van die foto’s van nieuwe bands, waarvan je er blind (of doof) op kunt vertrouwen dat de muziek wel in orde moet zijn. Dit was voor ons het geval bij Music Band. Hoewel er in het verleden bands waren als ‘The Band’ en ‘The Music’, is er in 2016 schijnbaar nog niemand op het lumineuze idee gekomen om zichzelf ‘Music Band’ te noemen. Aan dit jonge drietal uit Nashville dus de eer! Hoewel de stad bekend staat om countrygrootheden als Dolly Parton en Hank Williams, is het ook de bakermat van o.a. Jack White en Kings Of Leon.

“Fortune Guns” is de nieuwste single van het vrolijke trio. Met hun houtbakkersblouses en relaxte hipster-uitstraling is de vergelijking met de stadsgenoten van Kings Of Leon (in hun ongepolijste begindagen) snel gemaakt. Deze boys staan tegenwoordig wereldwijd in de stadions, maar begonnen in obscure bars in hun hometown. Waarschijnlijk dezelfde bars waar Music Band momenteel staat te spelen.

Met “Fortune Guns” doen ze echter een serieuze gooi om de volgende ontdekking uit deze muzikale stad te worden. Het nummer valt samen te vatten als een vrolijke mix van punk en garage. Enfin, luister zelf maar!

Website / Facebook / Twitter

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Gee Tee - "I Hate Driving In The City"

Weinig punk klinkt zo goed als Australische punk en weinig Australische punk klinkt zo goed als die van Gee Tee. Het project…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Mystic Peach - "Death of Me"

De naam Mystic Peach doet misschien een lief bandje met dromerige muziek vermoeden, maar niets is minder waar. Het trio uit Southampton…
AlbumsRecensies

Gogol Bordello - Solidaritine (★★★): Aanstekelijke opkikker

Met de wereldwijde pandemie en recenter ook de ontwikkelingen in Oost-Europa (met bijhorend immigratiedebacle), stond het als een paal boven water dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.