Nieuwe singles

Nieuwe single Databoy

DATABOY

Van Amerikaans duo Databoy verscheen deze week een nieuwe single. De band heeft hun roots in de dance muziek liggen. Het debuutalbum “Dreams Are Gold” uit 2012 bevat prima tracks die lekker stampen, en soms een beetje tropisch klinken. De eerdere singles met Kid Massive (zoals “Daylight”) zijn zelfs regelrechte Electronic Dance Music (EDM) tracks.

Ook hun nieuwe klinkt weer prima, een beetje zoals de jongens er zelf uit zien: appetijtelijk, toegankelijk en een beetje gelikt. De nieuwe single “Top Of My Lungs” is een lekker dancepop nummer waarop de EDM invloeden gelukkig verdwenen zijn. Het doet ons denken aan een combinatie van Galantis en Passion Pit. Het is een fijne, zorgeloze ‘bubblegum’ plaat, waar de verrassing helaas wel snel van af gaat. Ons advies is dan ook: sporadisch kauwen, dan blijft de smaak langer bewaard.

Website / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

https://soundcloud.com/databoy/databoy-top-of-my-lungs

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

박혜진 Park Hye Jin - Before I Die (★★★): Enkele parels in een grijze mantra-massa

Nee, niet alles dat uit Zuid-Korea komt, is K-pop of deuntjes in de trant van het godsgruwelijke “Gangnam Style” van PSY. Het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 박혜진 Park Hye Jin - "Watchu Doin Later"

De Zuid-Koreaans Amerikaanse 박혜진 Park Hye Jin brengt ons “Watchu Doin Later”, de tweede single van haar opkomend debuutalbum Before I Die….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Attack Attack! - "Fade With Me"

Toen de jongens van Attack Attack! hun eerste liedjes promootten op MySpace, was metalcore al lang een ding. Toch wisten ze al…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.