Nieuwe singles

Nieuwe single Bob Mould

bob mould
“The End of Things” is het laatste werk van Bob Mould. Een naam die wellicht niet meteen een belletje doet rinkelen. Als we Hüsker Dü zeggen, begint er vast al wat meer te dagen. De grootste hit van dit gezelschap was Diane. Therapy? coverde deze ballad en scoorde hiermee ook meteen maar hun grootste succes. Bob Mould was zanger van het in 1988 ter ziele gegane trio Hüsker Dü. Hij deed verder nog gastoptredens bij o.a. Foo Fighters en Throwing Muses. Maar in de tussentijd brengt hij het liefste toch gewoon solo muziek uit. “The End of Things” is de nieuwe single van zijn alweer twaalfde soloplaat. En op deze track rockt de 55-jarige als een jonge god! In de 3:37 wordt een sterk staaltje ouderwetste maar toch eigentijdse punk te horen gebracht.

Met generatiegenoten Jason Narducy op gitaar en Jon Wurster (live gespeeld met o.a. Ryan Adams, R.E.M. en jawel, Katy Perry) op drums heeft hij het nieuwe album Patch the Sky opgenomen. De komende maanden zijn de heren druk aan het touren in de V.S. Maar gezien zijn fanbase zal Europa niet overgeslagen worden. Wij vinden dat dat Mould!

Website / Facebook / Twitter / Soundcloud

 

11 maart 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief