Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle LUCKY PUNKS

LP001

LUCKY PUNKS is een opkomende Britse rockband die met slechts twee tracks op Soundcloud al aardig de aandacht weet te trekken. De drie leden Adam Pizey (drums, zang), Ross Kelly (gitaar, zang) en Tom Harrison (bass) ontmoetten elkaar op de middelbare school. Ze waren toen al bezig met het maken van muziek, maar elk bij een andere band. Ze bleven vrienden ondanks het feit dat ze na hun schooltijd verschillende paden betraden. Adam en Tom maakten deel uit van Glastines. Pas in de zomer van 2015 komen ze weer samen en beginnen met repeteren en opnemen van demo songs.

Hun indierock geluid is onmiskenbaar Brits. Niet vreemd aangezien de jongens zijn opgegroeid met een ‘dieet van bonen en grote Britse bands’, zoals ze zelf zeggen. Hun muzieksmaak breidde zich wel uit. Ze hebben een gedeelde interesse in synthpop, new wave en post punk. Daarnaast zijn de afzonderlijke leden fan van bijvoorbeeld Nirvana en Blur. De nummers zijn spontaan en rauw, en je kunt hun brede interesse en inspiratie duidelijk horen. Hun jeugdige energie is een belangrijk onderdeel van hun geluid, vergelijkbaar met het begin van Arctic Monkeys bijvoorbeeld. De twee nummers op Soundcloud hebben beide geweldige melodieën en hooks, maar vooral het uptempo “Sleeping Dogs” is onvergetelijk, dankzij het catchy refrein en de natuurlijke opbouw van de song. De songs zullen beide live enorm goed tot hun recht komen. We kijken dan ook uit naar meer!

Website / Facebook / Twitter / YouTube / Instagram

2 maart 2016

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief