Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Warhola

Warhola

Warhola, een Belgische band met leadzanger Oliver Symons, is terug van weggeweest. Oliver Symons, door velen gekend van Eurosong For Kids en lid van onder meer Bazart, is een bezige bij met veel succes als singer-songwriter en producer. In 2014 won Warhola de eerste prijs op Humo’s Rock Rally en sindsdien is hun succes niet meer weg te slaan. Na een lange pauze na de nummers “Reshape” en “Unravel” brengen ze hun nieuwe trendy single uit. “Lady” is een complex, emotioneel en poppy nummer die behoort tot de electropop. Het lied begint met mysterieuze blazers, tot Symons plots begint te zingen. Met een kopstem, waar slechts weinig artiesten over beschikken, creëert de leadzanger van Warhola iets uniek. De stevige baslijn, synthetische muziek en hoge stem, wijst op een groot muzikaal talent van de band. Op 25 maart komt de debuut EP uit. Na het horen van de vorige drie liedjes, waaronder “Lady”, is de debuut EP ongetwijfeld een aanrader.

Facebook / Twitter / Youtube / Reshape / Unravel

1 maart 2016

About Author

Norma Vanbrabandt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief