Nieuwe singles

Nieuwe single Cortes

cortes“Close to Nowhere” is de debuutsingle van Cortes. De website (http://www.cortesband.co.uk/) bevat alleen links naar socialmedia. Een bio ontbreekt, maar Google biedt uitkomst. De band is vernoemd naar leadzanger Andy Cortes. En De heren timmeren al 3,5 jaar serieus aan de weg. Een eerdere demo bereikte de invloedrijke dj Zane Lowe en bezorgde hen airplay op BBC Radio1. Maar nu dus de echte debuutsingle!

De video is een klassieke ‘band-speelt-in-een-kleine-studio-clip’. Maar we zien drie gepassioneerde gasten die met een bombast spelen waar Muse nog wat van kan leren. De rappende zang doet af en toe denken aan Serj Tarkian van System of a Down. “Close to Nowhere”? Dit is een “Close to Breakthrough”, hopen we!

Website / Facebook / Twitter / Youtube / Soundcloud

 

18 februari 2016

About Author

appie82


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief