Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Saint Clair

saint clair

Zoals bij zo veel debuut singles de laatste tijd, is ook van nieuweling Saint Clair weinig bekend. Misschien dat de mysterie helpt tijdens het promoten van een nieuwe artiest? Of zou het onzekerheid zijn? In de meeste van dit soort gevallen is dat onnodig. En dat is ook bij Saint Clair zo.

Ten eerste heeft ze namelijk een bekende producer achter zich: Raffertie. Hij maakt al jaren spannende electronische muziek, om naar te luisteren, maar ook voor de dansvloer. De productie is dan ook met name electronisch, maar dient als basis voor piano en voor de soulvolle stem van Saint Clair. Want dat is namelijk het tweede sterke punt: haar stem. Deze maakt deze song tot een echt R&B nummer. Een prachtig nummer waar weinig op aan te merken valt. Maar echt spannend wordt het ook nergens.

Met dit productieteam en deze stem, gaat dit debuut zeker een succes worden. Nu is het wachten op meer. Meer achtergrondinformatie, en belangrijker: nog meer muziek.

Facebook / Twitter / Instagram

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JELISA - "Perspective"

JELISA is een echte duizendpoot. De Nederlandse was eerst actrice en danseres, maar nu combineert ze modellenwerk met een muzikale carrière. Als Amsterdamse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single John Newman – “Holy Love”

Wie kent dé hit nog van 2012? “Feel the love” van Rudimental was een ongeziene schijf met John Newman als hoofdartiest. Daarnaast…
LiveRecensies

easy life @ Trix (Club): Eenvoudig escapisme op een zorgeloze zondagavond

Op 28 mei 2021 bracht easy life zijn debuutalbum life’s a beach uit met daarop singles als “ocean view”, “daydreams” en “nightmares”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.