Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Yuck

Yuck Cannonball

Yuck bracht in de aanloop naar hun nieuwe plaat “Stranger Things” al twee singles uit. Met hun nieuwe nummer is de kogel door de kerk, het wordt een topplaat. “Cannonball” is geen cover van The Breeders maar wel een laaiende fuzzy single. De explosie van de fuzz-gitaren en riffs brengen het handelsmerk van Yuck naar boven. Door er nog eens een catchy refrein op te smijten krijgen we een perfecte cohesie. Denk aan Sonic Youth of  Pavement.  Echte nineties indie die ook nu nog relevant is. Wij kijken alvast uit naar de derde plaat van Yuck die op 26 februari verschijnt.

Site / Youtube / Facebook / Twitter / SoundCloud

3 februari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief