Nieuwe singles

Nieuwe single Sia

Foto: Mary Ellen Matthews

Sia is ‘Unstoppable’, als haar liedjes afgewezen worden door artiesten dan vult ze er gewoon een eigen album mee. De LP draagt toepasselijk de titel ‘This Is Acting’, aangezien ze de nummers aanvankelijk voor anderen schreef. Zo is Bird Set Free de uitgesproken verliezer na respectievelijk geweigerd te zijn door de makers van Pitch Perfect 2, Rihanna en Adele. Geen probleem voor ons, want extra popmateriaal van Sia kan nooit kwaad. Tot nu toe kregen we ook AliveOne Million Bullets, Cheap Thrills en Reaper. Stuk voor stuk worden ze van ‘afdankertjes’ opgevoerd tot powernummers. Voor zij die vandaag wat motivatie kunnen gebruiken: luister zeker eens naar onderstaande track.

‘This Is Acting’ komt uit op 29 januari.

Facebook | Twitter | Site

22 januari 2016

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief