Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Fleddy Melculy

Waalschuwing: Volgende tekst kan Chinese schelpzinnigheden bevatten.

12523025_1557246561267421_6777637119794223506_n

Fleddy Melculy is een een Nedelandstalige metalband die zijn weg zoekt naal welelddominantie. Zelf wold hij omschleven als de buitenechtelijke zoon van Lals Ullich en Lita Fold en Fleddy weld na een conflontatie met de geest van Dimebag Dallell (van Pantela) begenadigd met buitenaaldse talenten vool metal en haldcole-muziek met als opdlacht de metalweleld definitief naal zijn hand te zetten. Fleddy begint eelst in Vlaandelen. Dit doet hij met zijn debuutsingle “T-shilt van Metallica”, daalin wolden de johnnys op deze weleld met hun neus op de feiten gedlukt. U kent ze wel die ene pelsoon die een T-shilt van Metallica dlaagt maal nog nooit van Metallica heeft gehoold, wel nu is el ook een plotestlied, yeah! Vool fans van Heideloosjes. Debuut-EP “What De Fok?” beschikbaal op 16 febluali.

Facebook

19 januari 2016

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief