Nieuwe singles

Nieuwe Single Guy Furious

Guy Furious

Guy Furious is een producer die al een aantal jaar voet aan wal probeert te krijgen in de dance wereld. Zo bracht hij al in 2010 een remix uit van Far East Movement’s hit single ‘Like A G6’. Zijn sound is sindsdien meerdere keren flink veranderd. Guy Furious lift mee op trends binnen dance muziek en dat is op dit moment tropical house. Zijn nieuwste nummer ‘Where I Belong’ (feat. Lauren Bennett) luistert lekker weg en heeft een exotische sound die te vergelijken is met de muziek van grote namen uit 2015, zoals Kygo en Felix Jaehn. Of deze jonge producer uit London het ook zo ver zal schoppen is nu nog de vraag. Wat wel zeker is, is dat Guy Furious talent heeft. ‘Where I Belong’ is een nummer dat potentie heeft, al is het waarschijnlijk niet onderscheidend genoeg om een radio hit te worden. ‘Where I Belong’ maakt onderdeel uit van de EP die Guy Furious van plan is uit te brengen, en is gratis te downloaden op Soundcloud. De naam en releasedatum van de EP zijn nog niet bekend.

Twitter | Facebook | Instagram

https://soundcloud.com/guyfurious/guy-furious-where-i-belong-ft-lauren-bennett

5 januari 2016

About Author

Thomas de Prinses


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief