Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single SUNSHADE

 

SUNSHADE

Aan de naam van de van de band SUNSHADE kun je al een beetje nagaan wat voor soort muziek je kunt verwachten: het is zomerse indiepop met een melancholisch randje. De songtitels sluiten hier volledig bij aan (“Music By The Pool” en “Hope We Stay Young” bijvoorbeeld), waarmee de twee bandleden Jean-Christophe Valleran en Mathieu Rivalan hun muziek tot een mooi concept hebben gemaakt. Hun nummers zijn dromerig en klinken lekker, maar hebben ook zeker doordachte arrangementen. Hier zijn echte songwriters aan het werk! Ook hun tweede single van hun toekomstige EP, “Lines That We Follow” zit goed in elkaar. Zowel de muziek als de vocalen klinken heel luchtig, evenals de dreampop van Wild Nothing, maar het nummer heeft ook iets weg van de orchestrale pop van bijvoorbeeld Belle & Sebastian.

Het wonderschone artwork gemaakt door Emmanuelle Valleran verdient ook speciale aandacht omdat het bijdraagt aan het zorgeloze en zomerse gevoel van de muziek.

sunshade1sunshade2sunshade3

Binnenkort verschijnt dus hun nieuwe EP, waar wij enorm naar uitkijken. Voorlopig hebben we in ieder geval twee singles om bij weg te dromen…

Facebook / YouTube / Spotify

https://soundcloud.com/sunshade-2/lines-that-we-follow-by-sunshade-forthcoming-ep

 

16 december 2015

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief