Nieuwe singles

Nieuwe single Thee Oh Sees

Thee Oh Sees staat aan de bakermat van de Californische garagerock. De groep onderscheidt zich weliswaar met generatiegenoten als Ty Segall en Wand door minder hevige muziek te maken en richt zich hierdoor meer op de psychedelische rock. Net zoals iedereen in die scene brengt ook Thee Oh Sees nummers uit aan de lopende band. “Fortress” is een nieuwe single die de band uitbrengt naar aanleiding van hun concert samen met Fuzz en Wand in LA. De opbrengst van dit concert gaat naar een organisatie die daklozen helpt (Zelfs de garagerockers hebben een goed hart). Het nummer zelf werd opgenomen in de periode van “Mutilator Defeated At Last”, hun laatste album dat begin dit jaar uitkwam. De typische slackergitaren, de drumstormen en de hoge stem van John Dwyer laten je meteen de kenmerkende stijl van Thee Oh Sees horen.  De single op zich komt uit op 12 februari via Castle Face Records (label van John Dwyer).

Facebook / Twitter

15 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief