Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lany

10407124_748654865216463_2932472771315227275_n

Lany is een band uit Los Angeles die via Nashville opereert. De band liet voor het eerst van zich horen in 2014 met sensuele dansvloerklevers. Ze zijn ondertussen wel wat gegroeid maar hun muziek klinkt nog steeds hetzelfde. “Kiss” is tegelijk sensueel maar ook mysterieus. Het doet je in een zwoele mood komen die  zowel Prince, Twin Shadow als Great Good Fine OK kunnen creëren. De groep maakt met hun nieuwe single een rustig sfeertje met hartbonsende drums en zwijmelende synths. Ieder woord dat de zanger zegt blijft enkele seconden hangen waardoor je meteen kan gaan zweven. De band bevecht hun hartzeer met een hartstochtelijke melodie en dat klinkt allemaal zeer uniek.

Twitter / Facebook / Site

9 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief