Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Stephen

12345546_783541801751305_545554942765072515_n

Stephen is onze favoriete nieuwe zanger/producer en songwriter. Alles wat hij doet verandert in goud. Zo maakte hij “Hello” van Adele duizend keer beter en bracht hij met Fly Down en Remembering Myself één van de betere nummers van 2015 uit. De man uit Silverlake doet ons nog eens genieten met zijn nieuwe single “Crossfire”. Dit keer zijn de beats wat minder uitgesproken en kruipt er wat meer soul in. Toch komt er ook nu weer gitaar aan te pas, zijn handelsmerk. In het begin zijn vooral de elektronische arrangementen aanwezig en op het einde maakt hij er zelfs nog een indrukwekkende ballad van. Stephen is een echt goudhaantje waar vele, gelijkaardige artiesten (Onder meer SBTRKT of Oh Wonder) jaloers op zouden zijn. Stephen slaagt er in om het beste van de alternatieve muziek te combineren met beats die door iedereen geapprecieerd kunnen worden.

Site / YouTube / Instagram / Facebook / Twitter

7 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief