Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jodie Abacus

12308297_555538281266900_7353018806983268541_n

Jodie Abacus is een soulzanger die begin dit jaar ook al onze aandacht trok. De man bracht sindsdien al drie nummers uit en komt nu met zijn vierde, en hoogstwaarschijnlijk laatste, single van dit jaar. De man bevat een stem die overal funk en soul kan inbrengen. Dat moet ook Netsky niet ontgaan zijn want afgelopen zomer was hij samen met de DJ te zien op het podium. “Hot Kitchen” begint met “Petrified Coca-Cola/ sweet and cool, I love it that way”. Het maakt meteen duidelijk dat dit dan ook een chill en sweaty nummer zal worden. Dat is het dan ook geworden en de funky soul verdwijnt nooit uit dit nummer. Denk bij Jodie aan Earth Wind & Fire, Chic of Kool & The Gang. De zwoelste ontmoetingen gebeuren dus volgens Jodie in de keuken.

Facebook / Twitter / Instagram

4 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief