Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Te Ontdekken: Modern Space

12047186_1059503400767496_3453331437930753372_n

Modern Space is een band afkomstig uit Toronto, Canada. De groep tekende onlangs een contract bij Warner Music Canada dus qua grote steun zitten ze al goed. Seam Watson Graham is de zanger van de groep die pas in 2014 werd gevormd. Hij leidt zijn groep zeer goed met een opgewekte stem die opmerkelijk veel lijkt op die van Circa Waves. Het geluid is ook gelijkaardig al kunnen we er al snel ook The Vaccines en Arctic Monkeys bijnemen. Vreemd dus dat zo’n band uit Canada komt. “Pen To Paper” is het enige werk van de groep tot dusver maar het is een echte oorworm. Catchy as hell, zeer snel en vooral erg aanstekelijk. Bon, wij kunnen alvast niet blijven stilzitten wanneer we dit nummer horen, dat zal bij jullie niet anders zijn. Wie meer wil zal moeten wachten tot februari wanneer hun debuut-EP uitkomt.

Facebook / Twitter / Instagram

3 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief