Nieuwe singles

Nieuwe single Chordashian

chor

Het duo Chordashian uit Brooklyn staat bekend om de dansbare popplaten waarop vaak andere artiesten de vocalen leveren. Hun geluid gaat van indiedance waarop je kunt bewegen tot regelrechte housetracks waarop stilstaan niet meer mogelijk is. Hun nieuwe “The One” behoort tot de laatste categorie. Een flinke dreun en een vrolijke piano-deun werken altijd. Deze is wel wat luchtiger en we horen ook een fijn disco-geluid. Daar passen de gastvocalen van Great Good Fine Ok (een ander Brooklyn-duo) uitstekend bij. Ook zij zijn gewend om dansbare popmuziek te maken, alleen is hun werk gevarieerder en meer richting electropop. Aangezien beide bands regelmatig samenwerken met anderen kon je deze specifieke combinatie natuurlijk van verre zien aankomen! En het levert een zorgeloze, verleidelijke dansvloer-hit op.

Chordashian: Facebook / Twitter / Instagram / Spotify
Great Good Fine Ok: Facebook / Twitter / Instagram / Spotify

2 december 2015

About Author

marckeijzers


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief