Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Still Corners

12311159_10153790116579264_809148656767922625_n

Still Corners is een dreampopduo afkomstig uit Londen. De laatste plaat van Greg Hughes en Tessa Murray dateert al weer van 2013, dus het is hoog tijd voor nieuw werk. Die komt er voorlopig enkel in de vorm van een nieuwe single “Horses At Night”. Het nummer begint met een zinderende synth die de leidraad van het nummer vormt. De dromerige stem van Tessa doet deze beats is minder zwaar klinken en laat je dromen van een romantisch nachtje uit. De gitaarsolo in het midden zorgt er dan weer voor dat het nummer geen saaie eenheidskost is maar mooi en divers klinkt. Denk hierbij aan Beach House of Purity Ring. Het nieuwe album zou naar verluidt volgend jaar ergens uitkomen.

Site / Facebook / Twitter

1 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief