Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Bloc Party

12279222_10153497373642284_5126874147661890331_n

Toen Bloc Party hun terugkeer aankondigde met een volledig gewijzigde line-up waren we al sceptisch. Wanneer ze daarna nog eens een draak van een single uitbrachten werd ons scepticisme bevestigd. Ook met hun nieuwe single kunnen ze ons niet overtuigen. Van verschillende blogs hebben we ook vernomen dat hun live shows zelfs nog slechter zijn. Het wordt zelfs in twijfel getrokken of deze cd onder de naam Bloc Party moest verschijnen. Anyway, de nieuwe single heet “The Good News” maar is eerder niet zo’n goed nieuws. Het begint wel beter dan de vorige single maar wanneer het refrein een soort country riedeltje voortbrengt die veel beter bij Seasick Steve past dan bij een rockgroep van dit kaliber, beginnen we toch spontaan te braken. Bloc Party is bij deze een afgesloten hoofdstuk voor ons, hun album dat op 17 januari uitkomt is dan ook niets waar we naar uitkijken.

Site / Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube

 

 

1 december 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief