Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Etham

12009718_938266542923894_1082407149907471786_n

Etham is een 18-jarige singer-songwriter afkomstig uit Londen. Met zijn indrukwekkend debuut “Cold Love” werd hij door verschillende kenners als één van de beloftevolle acts van 2015 beschouwd. Met “Gone In The Morning” bevestigd hij zijn gouden waarde. Het is een gevoelig R&B nummer dat boordevol synths zit die alles wat meer kracht bijzetten. De hoge stem van Etham past perfect bij de rustgevende piano in het begin en de donkere beats doorheen het nummer. Het is alsof de stem alles zo zalvend mogelijk probeert te weergeven. Denk bij Etham aan Jack Garratt, Pharrell Williams of Bruno Mars maar dan met extra gevoel. Het perfecte nummer om een goed bij te wenen of om je zwoelste en subtiele moves bij boven te halen.

Facebook. / Twitter.

27 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief