Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe Single CL

Hello Bitches

Chaelin Lee, voorheen deel van de superpopulaire Zuid-Koreaanse popgroep 2NE1, heeft zonder twijfel een van de betere popsingles van het jaar gereleaset. Het nummer heet ‘Hello Bitches’ en werd meteen losgelaten op de wereld vergezeld door een strak gechoreografeerde video. ‘Hello Bitches’ wordt geen officiële single van haar nieuwe soloplaat, maar dient eerder als “street single”, om zichzelf voor te stellen aan de rest van de wereld.

We hebben altijd een beetje een zwak voor gechoreografeerde video’s, maar zelfs over de muziek op zich zijn we verrassend enthousiast. Afgezien van het ene stukje Rihanna-imitatie aan het einde dat voor ons niet had gehoeven, is ‘Hello Bitches’ een vrij foutloze popsingle. De video laat ons dan weer toe te mijmeren over hoe badass Taylor Swifts ‘Bad Blood’ had kunnen zijn.

Psy niet meegerekend – want laten we eerlijk zijn, op welk muzikaal vlak wordt Psy wel meegerekend – zou CL de eerste K-pop ster zijn die op grote schaal doorbreekt in het westen. De 24-jarige Zuid-Koreaanse mag alvast Grimes als fan beschouwen en werkte eerder al samen met Skrillex en Diplo, dus we schatten haar kansen hoog in.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Amanda Tenfjord - "Plans"

We zijn nog geen week na de finale van het Eurovisiesongfestival of de eerste lading nieuwe singles van enkele deelnemers zien het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Axelle - "Candy Crush"

De afgelopen week werd zeer duidelijk dat de wereld zich zoetjes aan weer mag opmaken voor de talloze zwoele, zomerse dagen die…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single UPSAHL - "Monica Lewinsky"

De Amerikaanse wervelwind pronkte recent nog op het podium van de Ancienne Belgique als voorprogramma van FLETCHER, waar ze met zekerheid heel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.