Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tideup

Tideup is een muziekgroep afkomstig uit Orlando in de Verenigde Staten. De groep maakt dromerige pop met een kleine funky touch. Denk hierbij aan Beach House die met Shura of Haim een nummer zou maken. “Heartbeat” is de nieuwste worp van het duo en het bevat alle elementen waarvoor de groep staat. Het begint met een elektronische piano die door een melancholische sfeer wordt begeleidt. Het is perfect om tot rust te komen waarna de zalvende stem van de zangeres er bij komt. De funky gitaar vervoegt het geheel en plots is alles wat zwoeler maar ook de soezerige sfeer is nog steeds aanwezig. Door op de achtergrond een man te laten zingen wordt alles nog beter en zeer broeierig. De vonken spatten er vanaf en de hartslag is duidelijk voelbaar.

Facebook / Twitter /Tumblr / YouTube / Site

24 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief