Nieuwe singles

Nieuwe single Moxie Raia

Moxie's "How To Feel" Is A Cuffing Season Anthem For The Brokenhearted

Moxie Raia uit New York is gekend voor de eigen twist die ze geeft aan liedjes van bekende rappers en zangers. Zo zette de singer-songwriter zichzelf op de kaart met een cover van Big Sean’s ‘Beware’. Zelf kan Moxie er ook wat van, dat bewijst ze opnieuw met haar laatste single ‘How To Feel’. Met een bitter gevoel blikt ze terug op een mislukte relatie en laat ze haar hart en ziel spreken vanuit een diep melancholisch refrein. Moxie’s muzikale charmes spraken Steve Aoki meteen aan. Hij labelde hun collaboratie ‘Moxoki’ en nam haar mee op tour. Aoki was niet het enige elektronische zwaargewicht dat interesse toonde, ook Tiësto kon het niet laten om een track onder handen te nemen. De volgende mixtape zal dus ongetwijfeld op applaus onthaald worden.

Facebook / Soundcloud / Twitter / Instagram 

 

24 november 2015

About Author

Tine Verschueren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief