Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ten Fé

Ten Fé is een muziekgroep afkomstig uit Londen. Het duo bracht enkele maanden terug hun eerste single uit onder de nieuwe naam. Voorheen werden ze gewoon fé genoemd. “In The Air” is een indiepop nummer dat zich in het oor wringt. Hun album komt volgend jaar uit en werd geproduced door Ewan Pearson (M83 & Jagwar Ma). Deze klanken zijn dan ook duidelijk hoorbaar in hun nummers. Toch horen we er ook een beetje Shearwater, Hot Chip & Air in terug. Ten Fé maakt een wederkerende klank zo aanstekelijk dat het niet meer uit je hoofd geraakt.

Facebook / Twitter / Instagram

20 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief