Nieuwe singles

Nieuwe single David Bowie

image

David Bowie doet de laatste jaren alles met een verrassingseffect. Ook zijn nieuwe album dat op 8 januari uitkomt werd nu, uit het niets, aangekondigd. Het is de opvolger van “The Next Day” dat in 2013 uitkwam. De man is ondertussen 68 jaar maar kan duidelijk niet stilzitten. Op zijn negenenzestigste verjaardag brengt hij dan ook zijn 26ste album uit. Vandaag kunnen we genieten van de epische, 10 minuten lang durende titeltrack. Het is vreemd, absurd maar vooral typisch Bowie. In het begin sluipt er wat New Wave in en doorheen het nummer wordt het ook wat mysterieuzer en komt er krautrock aan te pas. Het liedje komt samen met 6 andere nummers op zijn nieuwe plaat.

Facebook // Twitter // Instagram // Youtube

19 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


ONE COMMENT ON THIS POST To “Nieuwe single David Bowie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief