Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Arthur Beatrice

tumblr_inline_nxypdcqymb1qbn23e_500

Arthur Beatrice is een muziekgroep afkomstig uit Londen. De groep bracht in 2013 hun debuutplaat “Working Out” uit.  Sindsdien viel er niet veel meer van de groep te horen. In 2015 was het zelfs een relatief stil jaar voor het viertal, tot nu. “Who Returned” is de eerste single van een serie nummers die ze samen met London Contemporary Orchestra (werkte al samen met onder meer Beck, Jimmy Page & Foals) gaan opnemen. Het orkest valt niet direct op in de nieuwe single, maar toch is het geluid voller en theatraler. Denk hierbij aan een stem zoals London Grammar en Florence + The Machine maar een geluid zoals Massive Attack of Portishead. De terugkeer van Arthur Beatrice is grootst, minimalistisch en toch orkestraal, straf!

Site / Facebook / Twitter / Tumblr / YouTube / Instagram

17 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief