Nieuwe singles

Nieuwe single Coldplay

image

Coldplay, de band moeten we jullie niet meer voorstellen. De groep rond Chris Martin speelt over de hele wereld stadia plat en bracht vooral in hun beginperiode topplaten uit. Nu is de muziek alsmaar commerciëler geworden (denk aan dat afgrijselijk nummer met avicii) maar eisen ze toch nog steeds hun plaats op binnen het milieu. Nu met hun nieuw album “A Head Full Of Dreams” zijn ze ook niet van plan om van deze weg af te stappen. Door onder meer Beyoncé en Tove Lo op hun plaat te verwelkomen vresen we alweer voor het ergste. Enig lichtpuntje: Noel Gallagher is ook op de plaat terug te vinden waardoor er misschien een hoogstaand britpop nummer kan ontstaan. Eerste single van de plaat is alvast zeer catchy en zeker niet mis. “Adventure Of A Lifetime” kenmerkt de typische gitaren van de band en de gekende zang van Chris. Benieuwd of ze die lijn zullen verder zetten

6 november 2015

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


2 COMMENTS ON THIS POST To “Nieuwe single Coldplay”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief